Move2Work biedt professionele begeleiding met een sportieve en streetwise kant. Wij richten ons op jongeren en jongvolwassenen tussen de 16 en 30 jaar. Ben je ergens in je leven ‘buitenspel’ geraakt of zit je voor jouw gevoel op ‘de bank’? Je bent niet de enige.

We kijken samen met jou hoe we van jouw levenservaring een kracht kunnen maken.

Bij ons krijg je een begeleider die écht naast jou staat. We combineren professionele begeleiding met het ondernemen van zinvolle en sportieve activiteiten. Er is ruimte om elkaar goed te leren kennen, zodat wij samen de stappen kunnen zetten die jij nodig hebt om verder te komen in het leven. Zo word je weer leef-, leer-, en werk fit.

Leef fit > Wij denken dat het belangrijk is om te beginnen met het ontwikkelen van een dag- en nachtritme. Soms is het nodig om te breken (stoppen) met ongezonde gewoontes. Ook helpen we je duidelijk te weten waar je motivatie ligt en waar je naar toe wilt in je leven.

Leer fit > Door samen te sporten kom je obstakels tegen waar wij samen mee om leren gaan. De discipline van het sporten kun je ook inzetten op andere vlakken in jouw leven. Wanneer je open staat om te leren, om dingen te veranderen, naar jezelf en anderen kunt kijken, geloven wij dat je op kracht komt om weer scherp in de wedstijd te staan.

Werk fit > Pas als je leer fit bent denken wij dat je ook werk fit kunt worden. Hoe jij je presenteert, hoe stevig je daarbij in je schoenen staat, hoe jij in contact staat met de mensen om jouw heen, bepalen jouw succes. Wij helpen je op weg en zoeken naar een manier van werken, die voor jou werkt!