Dagbesteding FC Social Work

Move2Work biedt een zinvolle en actieve dagbesteding aan. De dagbesteding betreft een bewegingsprogramma waarbij op maat verzorgde begeleiding hoog in het vaandel staat.

Regelmatig bewegen heeft effect op de lichamelijke en mentale gezondheid: uit analyses blijkt dat sportief bewegen een positief effect op het fysieke zelfbeeld en de eigenwaarde heeft. Bij beweging komen de stoffen adrenaline, endorfine en serotonine in de hersenen vrij. Mensen met een depressie kunnen bijvoorbeeld een chemisch tekort aan deze stofjes hebben. Beweging creëert de mogelijkheid deze stoffen weer aan te vullen. Tijdens het traject zullen de deelnemers door middel van beweging en begeleiding een persoonlijke groei doormaken en vaardigheden leren die zij nodig hebben om een duurzame vervolgstap te maken naar werk, school of verdere hulpverlening.

In het traject worden vaardigheden geoefend die deelnemers in het werkverkeer nodig hebben. Omdat de sportactiviteiten in de ochtend zijn wordt het dag-/nacht-ritme geoefend. Sport zorgt er voor dat je omgaat met winnen en verliezen, dat je je lijf en leven activeert.

Maatwerk is mogelijk!

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Werk en inkomen

Move2Work

  • Cultuursensitief
  • Maatwerk
  • Competentieontwikkeling
  • Vertrouwensband
  • Toekomstperspectief

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN?

Vragen? Bel:

024 365 01 11

of kom langs:

De Ruyterstraat 244
6512 GG Nijmegen